AJUTOR ! ! ! |
angela b
Nou venit
|
Buna !
Ma numesc Angelica , am 39 de ani si din ianuarie locuiesc in Bucuresti la iubitul meu . As avea nevoie mare de un sfat : de un ajutor din partea voastra , daca binenteles vreti si puteti sa ma ajutati . M-am nascut paralizata de la mijloc in jos, diagnosticul bolii mele este Spina Bifida , Meningocel operat la 9 zile dupa nastere . Merg in carje si ghete ortopedice si binenteles ca nu pot sa merg pe o distanta mai mare decat daca sunt dusa in carucior de invalizi . Problema mea mare incepe de fapt de aici - si anume ca la gamba dreapta am facut o rana urata de la ghetele ortopedice ; o rana cu care trag de mai bine de 20 de ani . Aceasta s-a agravat asa de tare ca am facut osteoporoza , imi curge puroi tot timpul , fac febra , si numai pot sa calc in picior deloc fara sa am dureri foarte mari . Am fost internata la spitalul de orthopedie “Foisorul de foc” si acolo un medic mi-a spus ca trebuie neaparat sa imi amputeze piciorul daca vreau sa o mai pot salva. Problema cea mai mare este ca o proteza de gamba modulara costa in jur de 2500 de euro , bani pe care eu nu-I am , iar medical nu vrea sa imi amputeze piciorul pana nu am toti banii pentru proteza . Dragii mei , eu nu cunosc in Bucuresti pe nimeni , nu stiu unde sa ma indrept, de la cine sa cer un ajutor , sunt pur si simplu disperata . Va rog din inima sa ma credeti . Am incercat impreuna cu iubitul meu tot ce am putut , toate usile ne sunt inchise , va rog daca cunoasteti cumva un medic cu sufletul bun sa ma consulte si pe mine , spuneti-mi va rog frumos . Spuneti-mi cum pot sa fac rost de acesti bani care pentru mine sunt foarte multi , eu fiind pensionara de gradul 1 cu drept de handicap , am doar 5 milioane de lei pensie pe luna . In speranta ca strigatul meu plin de durere si disperare va ajunge la sufletul vostru si ma puteti ajuta , eu va multumesc din toata inima . Va trimit si un sait al meu pe care l-am facut in speranta ca voi fi ajutata de cineva . Acolo veti afla mai multe detalii despre mine si aveti adresa unde ma puteti contacta si unde sunt si niste conturi deschise unde pot primii niste banuti . Va rog sa nu treceti nepasatori pe langa durerea si suferinta mea , ajuta-ma sa imi pot recapata piciorul sa pot si eu sa merg macar cu o proteza daca alt fel nu se mai poate . Asi vrea sa va mai spun ca si iubitul meu este paralizat pe partea stanga in urma unui atac cerebral , merge schiopatand si mana stanga abea o poate folosi , asa ca va dati seama ce greu ma impinge in carucior cand trebuie sa merg undeva . Aici ma opresc din povestea grea a vietii mele si astept un sfat , un ajutor din partea voastra . Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi tot si pentru tot ce veti face pentru mine . Dumnezeu sa va binecuvinteze si aveti grija de sanatatea voastra pentru ca sanatatea e comoara cea mai de pret pe care ne-a dat-o Dumnezeu , daca avem sanatate , avem tot ce ne trebuie in viata . Cu stima si respect Angelica , va pup , pa . Adresa mea de site este : www. Angelica.cabanova.ro |
||||||||||||
|
nigno
Site Admin
|
Stimata Angelica.. va rog sa-mi trimiteti adresa d-voastra, iar unul din prietenii sau colaboratorii Angelteam din Bucuresti va merge acasa la dumneavoastra pt a verifica cele prezentate in rugamintea pe care o faceti. Daca totul se va dovedi adevarat, vom duce mai departe apelul d-voastra cu credinta ca Dumnezeu va gasi pe cineva care va va putea oferi sprijin.
|
||||||||||||
_________________ Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro ! Visit and... vote it! ;) |
Multumesc ! |
Multumesc ! |
angela b
Nou venit
|
Am uitat sa va dau si numarul meu de telefon : 0746002585 multumesc inca odata , pa .
|
||||||||||||
|
AJUTOR ! ! ! |
|
||