Recunoaste totul |
nigno
Site Admin
|
"Binecuvinteaza, suflete, pe Domnul... El iti iarta toate faradelegile tale." Psalm 103:2,3
Am citi de curand despre un tanar, care a facut multe datorii din cauza vietii sale nesocotite. Creditorii l-au zorit asa de mult, incat tanarul a trebuit sa-i recunoasca aceasta tatalui sau instarit. Acesta i-a facut multe reprosuri, dar pana la urma, cand fiul a fost total zdrobit, tatal a spus: „Totul va fi iertat si uitat. Da-mi mie toate facturile care le datorezi! Eu le voi plati.” Dar fiul s-a rusinat si n-a vrut ca tatal sa afle totul. Printre facturi erau unele care ii erau foarte penibile; pe acelea nu le-a dat tatalui, asa ca el nu le-a putut plati. Dar si creditorii acestor facturi si-au vrut banii, mai ales cand au aflat ca tatal a achitat toate celelalte facturi. Acestia l-au amenintat ca se vor adresa tatalui. Dar acest lucru nu trebuia sa se intample cu nici un pret! Atunci tatal ar afla ca l-a mintit si ca nu i-a spus totul. Nu ii va mai acorda niciodata incredere. Saracul nu mai stia ce sa faca, dupa ce creditorii i-au stabilit o data pana la care trebuia platit totul. Cand a sosit ziua stabilita, tanarul a pus mana pe un revolver si si-a pus capat vietii! Tatal a stat zguduit langa cadavru: „O, daca te-ai fi increzut in mine si mi-ai fi spus totul, cand te-am rugat!” De ce unii oameni nu ajung niciodata la credinta si la pacea adevarata? Ei nu-i spun lui Dumnezeu intregul adevar. Este un oarecare domeniu pe care vor sa-l divulge, un oarecare pacat favorit pe care nu vor sa-l lase. Ah, spune-i Domnului Isus totul, tot adevarul, nu retine nimic! El este indurator si vrea sa-ti ierte toate pacatele. |
||||||||||||
_________________ Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro ! Visit and... vote it! ;) |
Recunoaste totul |
|
||