problemã cu template-ul |
AngelsAdmin
Site Admin
|
Multumesc OryNider. A fost o neatentie din partea noastra. Userele administratorilor au setata limba engleza default, iar noi aproape de fiecare data cand navigam in forum suntem logati, de aceea nu a fost sesizata acea lipsa a imaginilor (care, bineinteles, in limba engleza apar). Deocamdata vor ramane tot in engleza. Sunt convins ca majoritatea vizitatorilor stiu suficienta engleza incat sa poata sa inteleaga ce scrie pe acele butoane. Multumesc inca o data!
<hr width="70"> Asteptam si alte mentionari, sugestii sau propuneri! |
||||||||||||
_________________ Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro! Visit this site (and vote it ! |
klausz
Nou venit
|
Intereanta alegere de a crea un forum fara un web-site parental, in felul asta fiind foarte greu de a te pozitiona in randul site-urilor crestine. Nu am observat niste cateogrii bine defintie a forumului. Cel mai mult imi place motto-ul forumului: Putem sluji fara iubire, dar nu putem iubi fara slujire.
Nu ma pricep foarte bine, asa ca sfaturile ce le-am prezentat mai sus vin din partea unui neprofesionist. |
||||||||||||
|
AngelsAdmin
Site Admin
|
Intr-adevar acest forum nu are un site aflat in acelasi sub-domeniu, dar initial acesta a fost forumul site-ului www.caleasprecasa.uv.ro. Oricum, daca Domnul va vrea, dorim sa facem la aceasta adresa un portal crestin, si atunci lucrurile vor fi mai clare.
Te rog sa sugerezi, concret, ce am putea face pentru o aranjare mai buna a categoriilor. (multumesc anticipat!)
Da-mi voie sa obiectez, forumul pe care-l administrezi tu nu lasa deloc impresia asta |
||||||||||||||||
_________________ Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro! Visit this site (and vote it ! |
problemã cu template-ul |
|
||