Aditivii alimentari ("E"-urile din alimente) |
nigno
Site Admin
|
LISTA ADITIVILOR CODIFICATI CU LITERA ’’E’’ si considerati de specialistii oncologi drept nocivi:
¤ Adausuri suspecte:E 125,E 141,E 150,E 171,E 172,E 173,E 240,E 241,E 477 ¤ Adausuri periculoase:E 102 (extrem de nociv),E 110 ,E 120,E 124(colorant roz,care produce tumori pe glanda tiroida) ¤ Adausuri toxice: -produc boli intestinale:E 220.E 221,E 222,E 223,E 224 -afecteaza tubul digestiv:E 338,E 339,E 340,E 341,E 407,E 450,E 461,E 463,E 465,E 466 -produc boli de piele:E 230,E 231,E 232,E 233 -suprima din organism vitamina B12:E 200 -cresc colesterolul:E 320,E321(antioxidanti din margarina) -ataca sistemul nervos:E311,E312 -produc boli ale aparatului bucal:E330(acid citric,sau sarea de lamaie-cel mai periculos adaos cancerigen) ¤ Adaosuri cancerigene:-E123,-E131,-E142,-E211(foarte nociv),E213,-E214,E217,-E239,-E621(glutamatul de sodiu,foarte cancerigen) |
||||||||||||
_________________ Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro ! Visit and... vote it! ;) |
Aditivii alimentari ("E"-urile din alimente) |
|
||
Powered by phpBB 2.0.17 © 2001-2004 phpBB Group
Offered by Angelteam. | Best resolution: 1024x768
Responsabilitatea pentru continutul acestui forum apartine autorilor, nu echipei Angelteam.
Offered by Angelteam. | Best resolution: 1024x768
Responsabilitatea pentru continutul acestui forum apartine autorilor, nu echipei Angelteam.