BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
Timpul: o tainã??
elder
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 22/Aug/2005
Mesaje: 183
Locatie: Moldavia Rumaneasca
Raspunde cu citat (quote)
De ce timpul este atat de greu de inteles? Daca intrebi un batranel ramas singur in casuta lui cum trece timpul, iti va spune ca timpul trece foarte greu. Daca pui aceea-si intrebare unui tanar, iti va spune ca timpul trece mult prea repede, iar multe din hobbyurile lui raman nesatisfacute.

Ce va raspunde un crestin la aceasta intrebare? Are un crestin timp liber? Cat timp trebuie (daca trebuie) sa-i acordam lui Dumnezeu in fiecare zi si in ce consta aceasta? Ce ar trebui sa aiba intaietate in vietile noastre: hobbyurile sau Dumnezeu? Care trebuie sa fie pozitia crestinului sincer in legatura cu aceasta?

_________________
Hristos a fost tratat asa cum meritãm noi, pentru ca noi sã putem fi tratati asa cum merita El. El a suferit moartea care era a noastrã, ca noi sã putem primi viata care era a Lui.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
ady_maris
Avansat
Avansat

Data inscrierii: 31/Mai/2006
Mesaje: 200
Raspunde cu citat (quote)
elder orice intrebare biblica are raspuns biblic ;

8. Dar, preaiubiþilor, sã nu uitaþi un lucru: cã, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, ºi o mie de ani sunt ca o zi.
9. Domnul nu întârzie în împlinirea fãgãduinþei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungã rãbdare pentru voi, ºi doreºte ca nici unul sã nu piarã, ci toþi sã vinã la pocãinþã.
10. Ziua Domnului însã va veni ca un hoþ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereºti se vor topi de mare cãldurã, ºi pãmântul, cu tot ce este pe el, va arde.
11. Deci, fiindcã toate aceste lucruri au sã se strice, ce fel de oameni ar trebui sã fiþi voi, printr-o purtare sfântã ºi evlavioasã,
12. aºteptând ºi grãbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, ºi trupurile cereºti se vor topi de cãldura focului?
13. Dar noi, dupã fãgãduinþa Lui, aºteptãm ceruri noi ºi un pãmânt nou, în care va locui neprihãnirea.
14. De aceea, preaiubiþilor, fiindcã aºteptaþi aceste lucruri, siliþi-vã sã fiþi gãsiþi înaintea Lui fãrã prihanã, fãrã vinã, ºi în pace.
15. Sã credeþi cã îndelunga rãbdare a Domnului nostru este mântuire, cum v-a scris ºi preaiubitul nostru frate Pavel, dupã înþelepciunea datã lui,
16. ca ºi în toate epistolele lui, când vorbeºte despre lucrurile acestea. În ele sunt unele lucruri grele de înþeles, pe care cei neºtiutori ºi nestatornici le rãstãlmãcesc ca ºi pe celelalte Scripturi, spre pierzarea lor.
17. Voi deci, preaiubiþilor, ºtiind mai dinainte aceste lucruri, pãziþi-vã ca nu cumva sã vã lãsaþi târâþi de rãtãcirea acestor nelegiuiþi, ºi sã vã pierdeþi tãria;
18. ci creºteþi în harul ºi în cunoºtinþa Domnului ºi Mântuitorului nostru Isus Hristos. A Lui sã fie slava, acum ºi în ziua veºniciei. Amin.

_________________
Inteleptii sunt aceia,care din eroare in eroare ajung la Adevar!!!!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul MSN Messenger
Timpul: o tainã??
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect