BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
Ce inseamna "Babilonul religios"!!!???
ady_maris
Avansat
Avansat

Data inscrierii: 31/Mai/2006
Mesaje: 200
Raspunde cu citat (quote)
Maºina religioasã de azi este foarte veche. A început imediat dupã potopul lui Noe. Satan a folosit doi oameni vestiþi. Nimrod ºi mama sa Semiramis, pentru a pune bazele unei religii culte mondiale, în oraºul Babilon.
Nimrod s-a cãsãtorit cu mama sa, ºi dupã moartea lui Semiramis , a susþinut cã el a devenit zeul soarelui “Baal”. Alte nume date lui fiind: Sol, Tamuz etc. Sistemul a transformat-o ºi pe ea într-o zeiþã de-a lungul secolelor, ea a purtat nume ca Isis(în Egipt). Venus ºi împãrãteasa cerului exact ca ºi sistemul religios de azi, sistemul religios cu originea în Babilon, era strâns legatã de puterea politicã.
Iatã vederea de legãturã cu timpul nostru, el se gãseºte în obeliscuri, care sunt stâlpi înalþi cu patru laturi, îndreptate spre cele patru colþuri ale pãmântului. La vârf se gãseºte o piramidã, reprezentând o combinaþie a ambelor puteri, politicã ºi religioasã, în toatã lumea. Astfel de obeliscuri apar în Egipt, SUA,(Washington Monument), ºi la Vatican. Pentru iezuiþi, masoni ºi iluminaþi, obeliscul este un semn secret pentru un singur (unic) guvern mondial. Obeliscul este ocult . . . îi reprezenta pe zeul soare “Baal”. De asemenea reprezenta viaþa prin sex. Este un simbol falic (organ sexual masculin).
Dr. Rivera spune cã atunci când era sub extrem jurãmânt iezuit, i s-a spus cã urma sã se dea un semn secret iezuiþilor din toatã lumea, semn prin care miºcarea ecumenicã a învins protestantismul, în pregãtirea pentru semnarea unui acord între Vatican ºi SUA.
Semnul urma sã fie când un preºedinte al SUA, va depune jurãmântul cu faþa la un obelisc. Pentru prima oarã în istoria SUA, ceremonia depunerii jurãmântului a fost mutat în partea de vest a capitoliului, ºi preºedintele Reagen a stat cu faþa la “monumentul Washington”(obelisc) (23).
Aceasta s-a întâmplat la 20 ianuarie 1981 (vezi fotografia din revista “Time”-20 februarie 1981)
A fost preºedintele conºtient de aceasta? Nu ºtim.
Pentru a înþelege mai bine pãgânismul acestei religii, sã ne întoarcem la vremea când Isus era pe pãmânt, satan îºi întinsese aripa morþii peste omenire, închinarea la Baal cuprinsese întreaga lume, infiltrându-se chiar ºi în religia iudaicã. Acesta a fost momentul din istorie când Creatorul acestui univers a pãrãsit cerul pentru a veni pe aceastã planetã. S-a nãscut la Betleem . . .
Duhul Sfânt a venit peste fecioara Maria ºi ea a rãmas însãrcinatã. Dumnezeu a devenit om ºi s-a nãscut pe acest pãmânt ca un bãieþel ”Emanuel-Dumnezeu este cu noi”
Dar satan ºtia cine este El ºi a devenit furios. Isus era duºmanul lui de moarte. Pentru cã Isus a fost acel care l-a aruncat pe satan din poziþia la care ajunsese în ceruri. Isaia 14:12-16
Pãmântul a devenit un gigant teren de luptã între luminã ºi întuneric pentru sufletele oamenilor.
Când Isus avea cam doi ani, a fost dus în Egipt în grabã ,cãci la scurt timp, trupele regelui Irod au intrat în Betleem, ucigând toþi bãieþii sub doi ani.
Satan era cel ce direcþionase acest plan, dar a dat greº. Acesta a fost împlinirea profeþiei din Ieremia 31:15.
Când Isus avea 30 de ani, chiar înainte de începerea slujbei Lui, a fost prezentat lumii într-un mod foarte ciudat de cãtre un profet al lui Dumnezeu, numit Ioan Botezãtorul. Ioan a spus: ”Iatã Mielul lui Dumnezeu care ridicã pãcatul lumii”. De ce a fost numit El Mielul lui Dumnezeu? Trebuie sã ne întoarcem în istoria biblicã, la timpul lui Moise pentru a afla (Exod 12. 1-15) Atunci evreii erau robi ºi sclavi în Egipt. Dumnezeu a ridicat pe Moise ca profet, prin care sã scoatã pe poporul evreu din robie. Acesta a spus lui Faraon sã lase poporul sã plece, dar Faraon a refuzat. Dumnezeu a trimis plãgi asupra Egiptului, pentru a-i distruge puterea, cea din urmã a fost cea mai rea dintre toate: cei întâi nãscuþi din fiecare casã a Egiptului urmau sã moarã.(Exod 12. 29) Singura cale de a salva pe întâiul nãscut era sã jertfeascã un miel ºi sã punã sângele acelui miel pe uºiorii uºii, astfel ca atunci când îngerul nimicitor va trece ºi va vedea sângele pe uºã, sã treacã pe lângã casã ºi sã nu omoare pe întâiul nãscut din acea casã. (Exod 12. 23) Toþi copii lui Israel au pus sângele mielului pe uºile lor, ºi în acea noapte îngerul nimicitor a trecut prin Egipt. Vãzând sângele, a trecut pe lângã casele evreilor, dar pe ceilalþi i-a ucis fãrã milã. De la întâiul nãscut al Faraonului, pânã la cea mai sãracã familie egipteanã.
Egiptenii au fost îngroziþi de Moise ºi Dumnezeul lui. Faraon a dat ordin ca Moise sã plece împreunã cu copii lui Israel. Acest eveniment a fost numit Paºte. Când copii lui Israel au pãrãsit Egiptul, Dumnezeu le-a dat prin Moise porunci asupra modului lor de viaþã. Domnul a insistat ca sã se jertfeascã un miel pentru pãcatele fiecãruia ºi timp de secole, jertfele animale au fost o parte a slujbelor religioase evreieºti. Biblia spune cã fãrã vãrsare de sânge nu este iertare (Evrei 9. 22).
Deci Isus a venit pentru trei motive principale:
1- de a deschide o Cale, prin jertfa Lui odatã pentru totdeauna pentru ca noi sã ajungem în cer ,ºi sã ne dea iertarea pãcatelor ºi darul dragostei
2- a venit sã distrugã lucrãrile întunericului care sunt sub forma unui sistem religios (1 Ioan 3. Cool
3- sã împlineascã profeþia biblicã - El fiind Mesia ºi Mântuitorul lumii (Isaia 35. 4-5; Matei 11. 2-6)
Isus a uimit mulþimile cu învãþãtura Lui. Mii de oameni au auzit mesajul Sãu, dar numai o mânã de ucenici L-au urmat. Conducãtorii religioºi controlau poporul, ºi au devenit bogaþi. Ei toþi pretindeau cã-L iubesc pe Dumnezeu. Era o afacere foarte profitabilã. Isus era în permanent rãzboi cu aceºti lideri religioºi. El arãtându-le (descoperindu-le) pãcatele lor ascunse. Isus i-a înfruntat întotdeauna. Niciodatã Isus nu s-a aºezat sã discute cu ei prieteneºte. I-a numit ºerpi, ipocriþi, vulpi. El ºtia cã satan era cel ce-i conduce pe aceºti lideri religioºi ,ºi cã aceºtia duc oamenii la pierzare, în loc sã-i ducã mai aproape de Dumnezeu. Ei L-au învinuit pe nedrept, L-au bãtut, umilit ºi în final L-au condamnat la moarte prin rãstignire – cea mai dureroasã ºi umilitoare moarte.
Cine era acest Isus? Biblia ne spune cã El este Creatorul universului, El este Dumnezeul Vechiului Testament – Iahveh, Mielul lui Dumnezeu, Dumnezeul cel Atotputernic.(Apocalipsa 1. Cool Cel ce va judeca pe toþi, cei ce au murit în pãcatele lor. (Apocalipsa 20. 11-15) El a fost singurul Om desãvârºit care a umblat vreodatã pe acest pãmânt, El este Mântuitorul lumii.
Biblia spune cã sângele animalelor nu putea îndepãrta pãcatul din oameni. Toatã omenirea era pierdutã. Fiul – care este Dumnezeu însuºi descoperit în trup omenesc (1 Timotei 3. 16) a devenit jertfa unicã pentru întreaga omenire. Acest lucru, aceastã jertfã impresionantã, s-a fãcut o singurã datã în istorie. Rãstignirea lui Isus, acest teribil sacrificiu, a fost singura Cale de a satisface neprihãnirea lui Dumnezeu – niciodatã repetabilã. Isus a devenit Mielul Pascal. El ºi-a vãrsat propriul Sãu sânge pentru tine. Cei ce-ºi predau viaþa Lui ºi urmeazã învãþãturile Lui sunt acoperiþi cu acest sânge ºi vor intra în cer.
Satan a fost cel ce a folosit pe liderii religioºi spre ai împinge pe liderii politici ºi pe copiii lui Israel sã-L respingã pe Mesia ºi Mântuitorul lor. (Matei 27. 17-20; Luca 23. 12)
Jertfele animalelor au continuat ºi dupã moartea, învierea ºi înãlþarea la cer a Domnului Isus. Aceste jertfe erau o urâciune în ochii lui Dumnezeu.
Titus, generalul roman a atacat Ierusalimul în anul 70, ºi a distrus marele templu al evreilor. Jertfele animale au încetat ºi evreii au fost împrãºtiaþi pe întreg pãmântul. Satana a fost foarte rapid în a forma instituþia romano – catolicã, având la bazã închinarea la Baal. El a vegheat ca un nou tip de jertfã sã fie inventat, care în loc sã aducã viaþa, aduce moartea ºi aruncã în iad milioane de oameni. Aceasta se întâmplã încã ºi astãzi. Satan folosind o combinaþie de ritualuri evreieºti ºi pãgâne, a dezvoltat o liturghie romano – catolicã, care repetã mereu jertfa lui Hristos de pe cruce, iar cina Domnului a fost înlocuitã cu un fals – dãtãtor de moarte. ÃŽn timpul liturghiei preoþii transformã în mod magic ostia în trupul, sângele ºi dumnezeirea lui Hristos. Cine i-a dat puterea aceasta? Poate bãieþii în costume religioase din Vatican. A nu face aºa, înseamnã a fi blestemat. Este o glumã? Nu, ei sunt groaznic de sinceri.
Conciliul de la Trent. (1563) canonul-“dacã cineva va nega cã sângele ºi trupul, împreunã cu sufletul ºi dumnezeirea Domnului nostru Isus Hristos ºi de aceea întreg Hristosul, sunt în adevãr real ºi substanþial conþinute în sfãnta eucharistie ºi va spune cã El este în aceasta doar un simbol – sã fie blestemat”(ratificat la conciliul Vatican II din 1963). Este încã în vigoare. Milioane au fost uciºi în trecut pentru cã au respins aceastã liturghie ºi mulþi vor mai muri în viitor. Dumnezeu sã aibã milã de protestanþi ºi evrei când romano – catolicii vor pune mâna pe þãrile lor. ªi noi trebuie sã alegem între Hristos ºi sistemul religios al lui satan.
Dupã cel de-al doilea rãzboi mondial, papa Pius al XII-lea a refuzat sã-ºi îmbrãþiºeze celãlalt “copil” – comunismul, ºi a fost înlãturat. Papa Ioan al XXIII –lea a venit la putere ºi a format conciliul Vatican, care aproape cã a distrus protestantismul în SUA ºi Europa, câºtigându-i pe toþi prin dragoste ºi sãrutãri. El l-a sprijinit pe “bãiatul” lui favorit din emisfera de vest ºi l-a protejat. Este vorba de Fidel Castro, campion al supunerilor maselor, un catolic credincios ºi un foarte bine antrenat iezuit sub jurãmânt. Vai de cel ce se amestecã cu Castro ... naºul îl susþine 100 %. Inclusiv prea iubitul papã din Polonia.
Klu Klux Klan, format de ofiþerii romano – catolici ai armatei nordiste, dupã rãzboiul de Secesiune ºi condus de iezuiþi, devine pe zi ce trece mai puternic. Aceastã ramurã a masoneriei a fost înfiinþatã din trei motive:
1- pentru cã Klu Klux Klan se numeºte pe sine “protestantã”, ºi susþine cã-i urãºte pe evrei, catolici ºi negri, va distruge imaginea unui adevãrat creºtin biblic, care încearcã sã-i câºtige pe oameni prin dragoste.
2- Klu Klux Klan îi obligã pe catolici sã se uneascã tot mai mult pentru propria lor apãrare
3- îi face suspicioºi pe negri faþã de protestanþi ºi îi împinge în braþele Vaticanului ºi ale noii armate de iezuiþi negri care-i recruteazã din toatã SUA
Klu Klux Klan este o altã capodoperã a iezuiþilor. ªi astfel în ultimii 1600 de ani, satan aproape cã a distrus totul ºi pe toþi prin instituþia romano – catolicã, milioane de catolici ºi de altã religie, au murit în cele douã rãzboaie mondiale. Pentru ce? Pentru a da mai multã putere Vaticanului. Papii se jucau, ºi milioane mureau în aceste jocuri. Iatã, rezumat, înºelãtoriile Vaticanului:
1- Naziºtii au fost înºelaþi. Acest grup care creºte în SUA, nu este altceva decât o acþiune catolicã, condusã de iezuiþi.
Notã! Incredibil, dar câþiva evrei care s-au convertit la catolicism, s-au alãturat acum partidului nazist american.
2- bãieþii credincioºi ortodocºi mãcelãriþi de cruciaþi ºi de bandele de ucigaºi ai papei, ustaºii s-au plecat acum în faþa noului papã comunist ºi au intrat în lagãrul lui. ªi ei au fost înºelaþi.
3- Israelul a fost înºelat. Ei se împrietenesc acum cu duºmanul lor de moarte - Vaticanul care i-a mãcelãrit de-a lungul secolelor ºi aproape cã îi va anihila înaintea venirii Domnului.
4- Cei din Klu Klux Klan sunt înºelaþi, jucând în mâinile iezuiþilor ºi fiind una din fiicele curvei
5- masonii au fost înºelaþi. Ei n-au ºtiut cã papa Pius XII a fost un bun mason. Ei nu vor crede niciodatã cã sunt o fiicã a curvei ºi cã sunt controlaþi la vârf de “eminenþa cenuºie”
6- bieþii protestanþi, mulþumitã liderilor lor, sunt acum în mare dragoste cu papa ºi mulþi sunt în pãrtãºie cu curva din Apocalipsa 17.
Nu este de mirare cã nu vorbesc împotriva Vaticanului.
7- comuniºtii au fost înºelaþi. Ei sunt pur ºi simplu o ramurã a instituþiei romano –catolice care sã instituie teroare pentru Vatican.
Ei sunt “muºchi” cãutând o utopie pe pãmânt numai pentru a fi distruºi de Hristos în momentul când vor ataca Israelul din ordinul papei.
8- ºi cel mai rãu dintre toþi, bieþii romano – catolici, au fost înºelaþi de foarte lustruita închinare la Baal, machiatã pentru a arãta creºtineºte. Papii ºi oamenii lor sunt oameni obiºnuiþi, iar Vaticanul este un templu al satanei, care duce milioane de oameni în iad, prin prezentarea unei false evanghelii, unui fals Isus ºi a unui fals duh. Fie ca Dumnezeu sã-i ajute sã iasã de acolo (2 Corinteni 11. 1-4)
Nu cu mult timp în urmã, oamenii lui Dumnezeu au crezut cã papa este antihristul. Aceºtia erau Luther, Wycliff Calvin, Knox, Isaac Newton, Wesley.
Aveau ei dreptate? Sã vedem ce a spus papa Bonifaciu al VIII despre el însuºi:
“Pontiful roman (papa) judecã toþi oamenii ºi el nu este judecat de nimeni. Mântuirea fiecãruia se face prin supunerea faþã de el. Hristos i-a pus totul sub picioare. Eu am autoritatea ÃŽmpãratului ÃŽmpãraþilor. Sunt totul în toate ºi peste toate, aºa cã Dumnezeu ºi cu mine locþiitorul lui Dumnezeu, avem aceeaºi substanþã.
Eu sunt în stare sã fac aproape tot ce face Dumnezeu. Atunci ce pot fi eu pentru voi, decât Dumnezeu?”(24)
Iatã-l ! Papa Bonifaciu al VIII a admis cã el este antihristul. Acum cui vei sluji?
Tu trebuie sã alegi:
Hristos sau Vaticanul?
Ce este de fãcut?
Dumnezeu strigã cãtre toþi romano – catolicii, comuniºtii, masonii, protestanþii, ortodoxii:
“Ieºiþi afarã din babilonul religios?”
(Apocalipsa 18. 4)

_________________
Inteleptii sunt aceia,care din eroare in eroare ajung la Adevar!!!!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul MSN Messenger
Ce inseamna "Babilonul religios"!!!???
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect