BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
Suntem noi ultima, generatie,conform profetiilor biblice??
ady_maris
Avansat
Avansat

Data inscrierii: 31/Mai/2006
Mesaje: 200
Raspunde cu citat (quote)
Un numãr tot mai mare de oameni ajunge la concluzia cã au fost duºi în eroare ºi înºelaþi, în politicã ºi în religie, cu sau fãrã Dumnezeu. Cauza acestei stãri ºi evoluþii este, nu în ultimul rând, în diferitele religii. Desigur, cei mai mulþi oameni sunt sub impresia cã liderii lor religioºi fac totul ca sã-i cãlãuzeascã pe calea cea dreaptã. De la naºtere pânã la moarte oamenii sunt trataþi cu ritualuri ºi ceremonii deºarte, fãrã sã afle vreodatã mesajul de mântuire, fãrã sã trãiascã personal mântuirea ºi fãrã sã gãseascã pacea lãuntricã cu Dumnezeu.

Marile confesiuni creºtine cu structurile lor organizate nu sunt o excepþie. Toate pãstreazã o aparenþã evlavioasã, dar a sosit vremea când ar trebuie sã accepte „proba Cuvântului”, sã accepte sã fie comparate cu unicul standard valabil ºi care este biserica de la început. Momentul adevãrului a venit! O referire deºartã la Hristos, apostoli ºi Biblie nu ajutã nimãnui. Biserici ºi biserici libere, pânã la grupãrile cele mai mici, folosesc texte biblice care sunt modelate dupã conceptul lor. Aceasta este apoi numitã «Unitatea în diversitate».

De fapt, creºtinismul tradiþional de astãzi nu mai are nimic comun cu biserica primarã. Nici biserica romano-catolicã nu-ºi are originea în Hristos sau în Petru, cum se crede în general, ci ea s-a format ca organizaþie ierarhicã ºi împãrãþie bisericeascã abia în timpul lui Constantin dupã Conciliul din 325 d. Hr. în «Imperium Romanum». Doar în decursul timpului aºa-numita „bisericã de stat” a devenit o organizaþie cu propria ei ierarhie. Primele secole din istoria bisericii au trecut fãrã sã se cunoascã ceva despre un papã sau bisericã de stat. ÃŽn anul 380 împãraþii romani Teodosiu ºi Graþian au interzis libertatea religioasã generalã. Un an mai târziu, „creºtinismul” a fost declarat ca religie de stat ºi a fost obligatoriu pentru toþi cetãþenii imperiului. Abia în anul 441, Leo I. s-a bazat pe textul din Matei 16:18 ºi a vorbit despre o «succesiune apostolicã». Acest proces a fost încheiat prin împãratul roman Iustinian (527-565), care i-a fãcut pe preoþi funcþionari de stat. De fapt se poate vorbi abia din timpul acesta despre biserica catolicã în general.
Aceeaºi Biblie este tãlmãcitã astãzi în sute de feluri diferite, dupã tradiþia pãrinþilor bisericii. În locul Cuvântului descoperit în mod divin, sunt puse mereu învãþãturi noi omeneºti, interpretãri, doctrine ºi dogme, dar care nu au nici o bazã biblicã. Nu este aºa, cã toþi ºi-au ridicat propria lor împãrãþie religioasã sub pretextul cã este Împãrãþia lui Dumnezeu? În ciuda tuturor lucrurilor, totuºi rãmâne adevãrat cã Isus Hristos îºi zideºte ºi îºi desãvârºeºte propria Lui Bisericã în mijlocul bisericilor acestei lumi.


Dumnezeu are un plan cu omenirea pe care El îl îndeplineºte. Pentru a-L înþelege, trebuie sã ne eliberãm de pãrerile moºtenite ºi sã ne întoarcem la punctul de plecare, ºi anume la Cuvântul lui Dumnezeu. Dumnezeu nu cere de la nici un om o credinþã oarbã. Credinþa adevãratã are doi ochi spirituali sãnãtoºi ºi douã picioare spirituale stabile, sãnãtoase. Ea stã pe fundamentul neclintit al Vechiului ºi Noului Testament ºi vede în acestea planul lui Dumnezeu cu omenirea de la început pânã la sfârºit.

REVENIREA LUI HRISTOS
Dumnezeu, Creatorul, are un plan cu creaþiunea ºi tot aºa ca Rãscumpãrãtor are un plan cu cei rãscumpãraþi. Cine crede în existenþa unui Dumnezeu personal, este convins cã El nu lasã nimic la voia întâmplãrii. Aºa vorbeºte Domnul: „EU am vestit de la început ce are sã se întâmple ºi cu mult înainte ce nu este încã împlinit. Eu zic: ,Hotãrârile Mele vor rãmânea în picioare, ºi ÃŽmi voi aduce la îndeplinire toatã voia Mea.‘“ (Isa. 46, 10). „Cãci Domnul va împlini pe deplin ºi repede pe pãmânt cuvântul Lui.“ (Romani 9:28)
.
Cine cunoaºte Sfânta Scripturã, ºtie cã anunþarea venirii Rãs-cumpãrãtorului în tot Vechiul Testament, începând din grãdina Eden (Gen. 3), a fost nãdejdea poporului lui Dumnezeu. Tot aºa revenirea lui Hristos, a Rãscumpãrãtorului, este nãdejdea poporului lui Dumnezeu de la începutul Noului Testament — de la înãlþarea Lui. EL a zis: „… Mã voi întoarce ºi vã voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sã fiþi ºi voi.“ (Ioan 14:3). Acest eveniment, cel mai mare din istoria mântuirii, este într-adevãr foarte aproape. Conform ºtirilor internaþionale de presã de la sfârºitul anului 2000, milioane de oameni aºteaptã acest eveniment. Dar existã fãrã îndoialã ºi fanatici religioºi, care se ridicã mereu ca sã discrediteze credinþa adevãratã ºi pe adevãraþii credincioºi. Dar existã ºi oameni credincioºi biblic, care aºteaptã bucuroºi revenirea lui Isus Hristos ºi au o viaþã normalã. Ei sunt lucizi, clari ºi adevãraþi în lucrarea ºi umblarea lor.

Dacã revenirea fãgãduitã a lui Isus Hristos ºi evenimentele anunþate care urmeazã acum, dupã trecerea în alt mileniu sau mai târziu, rãmâne în voia lui Dumnezeu. Semnele timpului, cãrora trebuie sã le dãm atenþie, ne lasã sã recunoaºtem cã timpul s-a apropiat. O precizare a timpului, aºa cum s-a încercat de repetate ori în vechime, nu este posibilã ºi nici necesarã, slavã lui Dumnezeu.

La prima venire a lui Hristos s-au împlinit peste 100 de proorocii din Vechiul Testament. Toate detaliile importante despre El, începând cu zãmislirea Lui supranaturalã, cu naºterea în Betleem, slujba Lui, suferinþa ºi moartea Lui, pânã la înviere ºi înãlþare, au fost proorocite în profeþia vechitestamentarã. Acelaºi lucru este valabil pentru timpul dinaintea celei de a doua veniri a lui Hristos. Este covârºitor sã citim textele biblice corespunzãtoare, care sunt foarte actuale acum.
Apostolul Petru a vãzut în Duhul deja acum 2000 de ani, cã se va batjocori asupra revenirii lui Hristos, cum vedem cã se întâmplã acum.

Criticii principali sunt teologi necredincioºi, care nu înþeleg planul în timp al lui Dumnezeu ºi felul în care este scris. Ei susþin, de exemplu, cã apostolii ºi însuºi Isus au greºit pânã la ultimul capitol din Noul Testament, când El a spus: „Iatã, Eu vin curând.“ Biblia este în aºa fel scrisã, încât se potriveºte pentru întreaga perioadã de timp. Fiecare cuvânt scris poate fi predicat ºi crezut în tot timpul harului. Numai când vine de fapt vremea împlinirii unui eveniment fãgãduit, atunci evenimentul prevestit se împlineºte într-adevãr.

Apostolul Petru atinge miezul problemei ºi scrie: „ÃŽnainte de toate, sã ºtiþi cã în zilele din urmã vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trãi dupã poftele lor, ºi vor zice: ,Unde este fãgãduinþa venirii Lui?‘“ La aceasta el a rãspuns: „Domnul nu întârzie în împlinirea fãgãduinþei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungã rãbdare pentru voi, ºi doreºte ca nici unul sã nu piarã, ci toþi sã vinã la pocãinþã.“ (2 Petru 3:3-9). Toþi cei rânduiþi mai dinainte pentru viaþa veºnicã, vor veni la credinþã (Fapte 13:4Cool. Batjocoritorilor nu le mai rãmâne mult timp; râsul ºi batjocura lor se va transforma în plâns ºi scrâºnit de dinþi. „Nu vã înºelaþi: ,Dumnezeu nu Se lasã batjocorit.‘ Ce seamãnã omul, aceea va ºi secera.“ (Gal. 6:7). Dupã mãrturia Scripturii, Hristos va veni curând din nou, aºa cum a fãgãduit El, ºi îi va lua pe ai Lui la Sine, în slavã (1 Tes. 4), înainte de a veni necazul cel mare (1 Tes. 1:10).

_________________
Inteleptii sunt aceia,care din eroare in eroare ajung la Adevar!!!!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul MSN Messenger
Suntem noi ultima, generatie,conform profetiilor biblice??
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect