bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
Cum vã apãraþi de insecte
nigno
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 16/Aug/2005
Mesaje: 78
Raspunde cu citat (quote)
Câteva sfaturi menite sã diminueze riscul înþepãturilor de insecte:
Evitaþi traversarea pe jos a locurilor unde este posibil sã existe cãpuºe. Schimbaþi pur ºi simplu itinerarul sau perioada de efectuare a cãlãtoriei.
În regiunile globului unde existã þânþari, evitaþi activitãþile în aer liber în timpul serii sau în zori când aceºtia sunt mai activi.
Chiar dacã vizitaþi o regiune cu climã caldã, fiþi prevãzãtori ºi puneþi în bagajele dvs. haine cu mâneci lungi, pantaloni lungi. Cãmaºa trebuie sã fie introdusã în pantaloni. Când vã deplasaþi pe jos prin spaþii în care e posibil sã existe cãpuºe, trageþi-vã ºosetele peste pantaloni ºi purtaþi cizme, nu sandale.
Dupã ce intraþi în locuinþã, faceþi o inspecþie amãnunþitã a corpului - în special a picioarelor ºi braþelor - precum ºi a hainelor. Depistarea eventualelor cãpuºe va fi uºuratã dacã hainele sunt de culoare deschisã sau albã. Îndepãrtarea imediatã a eventualelor cãpuºe poate sã previnã infecþia.
Plasele contra þânþarilor se monteazã la ferestre, uºi, în jurul patului ºi sunt necesare ori de câte ori sistemul de ventilaþie nu este adecvat.
Insecticidele sunt utile pentru alungarea þânþarilor din încãperile de locuit. În funcþie de ingredientele active, unele insecticide pot fi aplicate pe haine sau direct pe piele. Citiþi cu atenþie ºi respectaþi instrucþiunile de folosire.

_________________
Resurse crestine on-line pe www.caleasprecasa.uv.ro ! Visit and... vote it! ;)
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatViziteaza site-ul autoruluiCodul Yahoo MessengerCodul MSN Messenger
Cum vã apãraþi de insecte
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect