bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
DUMNEZEU ,lucreaza la fel,in orice generatie!!
ady_maris
Avansat
Avansat

Data inscrierii: 31/Mai/2006
Mesaje: 200
Raspunde cu citat (quote)
În timpul lui Noe, Dumnezeu nu a descoperit voia Sa-planul Sãu unui grup de oameni sau la mai mulþi prooroci, ci doar unuia singur. La fel ar trebui sã fie ºi în zilele noastre. Cel ce contrazice metoda lui Dumnezeu, batjocoreºte Cuvântul ºi se leapãdã de Domnul.

Dar în acelaºi timp, cei care aparþin lui Dumnezeu se amestecã cu linia umanã în loc sã asculte cuvântul proorocului lui Dumnezeu ºi se îndepãrteazã. Aºa este astãzi. Nu ar fi preferabil ca ei sã recunoascã cu o inimã sincerã ultimul avertisment pe care Domnul îl adreseazã prin gura proorocului Sãu? Ce au fãcut ei?

Cele douã descendenþe-urmaºi, au început sã se amestece din ce în ce mai mult(Geneza 6) ºi fii lui Dumnezeu nu s-au lãsat cãlãuziþi de Domnul. Nu-i aºa cã la fel este în zilele noastre? Amestecul cel mai mare din toate timpurile se petrece sub ochii noºtri. Copii lui Dumnezeu nu cred cã Duhul Sfânt a vorbit încã o datã ºi cã El a trimis un mesaj proorocului Sãu. Ei participã la amestecul universal al celor ce se numesc creºtini.

Scriptura nu poate fi anulatã, totul trebuie sã se împlineascã. Odinioarã fii lui Dumnezeu se abãteau de la proorocul lui Dumnezeu ºi nu-l credeau, la fel ca cei necredincioºi. Dar preaiubiþi copii ai lui Dumnezeu ascultaþi avertismentul, luaþi aminte serios la Cuvânt ºi rugaþi pe Domnul sã vã deschidã auzul pentru Sfintele Scripturi, cãci timpul este foarte aproape. Toþi cei ce nu au crezut pe Noe au pierit. Ce credeþi cã are sã se întâmple cu cei care îºi bat joc de fratele Branham ºi nu cred cã Dumnezeu l-a trimis? Oare zilele noastre sunt diferite de cele de atunci? Nicidecum. Noi o afirmãm pe baza acestui Cuvânt al lui Dumnezeu. Nu vã înºelaþi, nu vã bateþi joc de Dumnezeu.! Am putea aduna încã multe argumente, dar toate ar contribui în final la întunecarea planului prin discursuri fãrã rost.

O spunem simplu: “CINE ARE URECHI, Sà ASCULTE”, cã aºa cum s-au desfãºurat evenimentele timpului lui Noe, aºa trebuie sã fie ºi astãzi. Cu siguranþã fii lui Dumnezeu aveau convingerea cã dacã Dumnezeu vrea sã vorbeascã, aceasta ar fi normal. Oare sã difere astãzi? Peste tot auzim aceastã exclamaþie: “O, dacã Dumnezeu vrea sã ne vorbeascã, ne va vorbi personal.” Totuºi Dumnezeu a vorbit totdeauna prin prooroci, iar prin ei mesajul a fost trimis poporului. ÃŽn Matei 23:37:
Domnul zice: “Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci ºi ucizi cu pietrele pe cei trimiºi la tine! De câte ori am vrut sã strâng pe copii tãi cum îºi strânge gãina puii sub aripi, ºi n-aþi vrut!” ªi în versetul 34 citim: “De aceea iatã vã trimit prooroci, înþelepþi ºi cãrturari.”

Vedem cã Domnul se serveºte de prooroci Sãi, nu numai în Vechiul Testament, dar la fel ºi în Noul Testament.
Unul dintre cei mai mari prooroci a exclamat: “Cine a crezut în ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut braþul Domnului?”(Isaia 53) Noi putem spune: braþul Domnului a descoperit pe toþi cei care cred. Toþi cei ce l-au crezut pe Noe, au crezut în realitate pe Dumnezeu care vorbise prin gura lui Noe. Aceasta este adevãrat chiar pentru toþi proorocii care au vorbit în Numele Domnului. Totuºi, toþi acei care nu înþeleg modul de a vorbi al lui Dumnezeu, manifestã intrigi; însã cei ce au recunoscut binefacerile lui Dumnezeu urmeazã pe omul trimis de Dumnezeu. Este ca ºi cum am zice cã în zilele lui Moise poporul evreu urma un om, dar în realitate urmau pe Domnul Dumnezeu care trimisese un prooroc.

_________________
Inteleptii sunt aceia,care din eroare in eroare ajung la Adevar!!!!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul MSN Messenger
DUMNEZEU ,lucreaza la fel,in orice generatie!!
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect