BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Pagina de start a forumului Angelteam
Angelteam
Putem sluji fãrã iubire, dar nu putem iubi fãrã slujire
Raspunde la subiect
Ingrijorari...?
pisicutzza
Nou venit
Nou venit

Data inscrierii: 04/Sep/2005
Mesaje: 3
Locatie: Bucuresti
Raspunde cu citat (quote)

"De aceea va spun: Nu va ingrijorati de viata voastra,gandindu-va ce veti manca,sau ce veti bea;nici de trupul vostru,gandindu-va cu ce va veti imbraca.Oare nu este viata mai mult decat hrana,si trupul mai mult decat imbracamintea?"(Matei 6,25)


Poti sa fii fericit atunci cand totul iti merge prost? Poti sa crezi ca Dumnezeu e Domn chiar si atunci cand tu nu Il simti sau nu Il vezi in jurul tau? Chiar trece dragostea prin stomac? Ce va fi in tara asta ...? Cum sa mai fac rost de niste bani de paine?

Sunt intrebari cu care unii se lupta in fiecare zi iar raspunsul se afla asa da aproape de ei - Dumnezeu ne da uneori bucuria cu "lingurita" si greutatile cu "polonicul" ca sa simtim diferenta ... si ca sa schimbe ceva in noi. Cel care trece prin multe greutati se poate bucura de lucrurile marunte mult mai usor, pe cand cel care se vede pe sine ca fiind fericit sfarseste uneori realizand faptul ca nu este si ca nu a fost niciodata fericit.

Este de stiut ca cele mai mari fericiri vin, de obicei, in urma celor mai mari necazuri, esecuri, probleme... tocmai pentru a ne readuce pe linia de plutire, a nosrmalitati, pentru a ne da din nou motive pemtru a trai si pt a crede in Dumnezeu. Pentru unii viata este o povara si cred ca nu se vor obisnui niciodata cu ea pentru ca singurul mod in care o pot trai e luptandu-se sa isi faca "chef de viata".

Fericirea si Cheful de viata le da Dumnezeu celui care le cere si/sau celui care "rabda pana la sfarsit".


Daca astazi pentru tine e o zi in care cheful de viata si fericirea te-au parasit adu-ti aminte ca exista o persoana care poate sa ti le aduca inapoi, dar care asteapta ca tu sa Il rogi nu sa schimbe circumstantele in care te afli ci inma ta. Asa ca te incurajez sa ii ceri Lui putere si bucurie... si El promite celui ce va cere in Numele Fiului Sau ca Ii va da. Iar daca esti dintre cei care se bucura impreuna cu Domnul continua sa te bucuri si nu uita sa incurajezi pe cei de langa tine, si chiar mai mult - nu uita sa veghezi la tot ce ti se intampla si sa continui sa mergi pe calea Lui Dumnezeu.

_________________
"Inarmeaza-te de la Dumnezeu cu putere si vei reusi!!!"
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesajViziteaza site-ul autoruluiCodul Yahoo Messenger
Ingrijorari...?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Raspunde la subiect